SPIRIT vabi k skupinski sejemski predstavitvi na EXPO REAL 2018

4. junija 2018

Agencija SPIRIT Slovenije vabi zainteresirana razvojno-industrijska podjetja, regionalne razvojne agencije, inženiringe, planerska in projektantska podjetja, družbe za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninske agencije k prijavi na Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2018 v Münchnu, ki bo od 8. do 10. oktobra 2018.

SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO real 2018 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženja investicijskih projektov. SPIRIT Slovenija bo za izbrane prijavitelje zakupila razstavni prostor, vpis v katalog in stroške ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili del stroškov opreme prostora, stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Prijavitelji morajo vloge oddati na SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, najkasneje do petka, 22. junija 2018, do 13. ure.

Javno povabilo in obrazci so dostopni na spletni strani SPIRIT Slovenija, za dodatne informacije in pojasnila so dosegljivi prek elektronske pošte, na naslov invest@spiritslovenia.si.