28.
september
2018

Skupaj za promocijo regijskih investicij

V petek, 28. 9. 2018 so se predstavniki Primorsko-notranjske regije sestali s potencialnimi investitorji regijskih projektov. Gre za eno izmed številih priložnosti, v okviru katerih je mogoče prispevati k zagotavljanju prepoznavnosti regije tudi kot investicijsko zanimivega območja. RRA Zeleni kras je s tovrstnim aktivnostim sistematično začela šele v letošnjem letu, je pa v tem času vzpostavila sodelovanje in se pridružila iniciativam tako V Slovenije, ki poteka pod okriljem Mariborske razvojne agencije kot tudi Z Slovenije, ki jo koordinira ROD Ajdovščina.

V Luksembrugu smo v okviru sestanka, ki ga je organiziral Luksemburško-slovenski poslovni klub, predstavniki RRA Zeleni kras skupaj s predstavniki Občin Cerknica, Ilirska Bistrica in Postojna predstavili prednosti Primorsko-notranjske regije ter 11-ih regijskih projektov. Pridobili smo vpogled v njihovo kakovost ter potencialno zainteresiranost tudi s strani tujih investitorjev in ostalih prisotnih udeležencev posveta, pridobili pa smo tudi nekaj ključnih kontaktov predstavnikov organizacij, ki lahko pri tem pomagajo v prihodnje.


S tem namenom bomo regijske projekte predstavili tudi v prihajajočem dogodku East Slovenia Investment Compass, ki bo potekal v Mariboru, 23. in 24. oktobra 2018.

V regiji pa zagotovo ostaja še veliko neraziskanih priložnosti, zato vse nosilce projektov vabimo, da se oglasijo in predstavijo svoje inovacije, razpoložljive prostore ali površine, primerne za poslovno rabo in ostale investicijsko zanimive projekte.

Več informacij prek telefona: 05 721 22 48 ali prek elektronske pošte: jana@rra-zk.si (dr. Jana Nadoh Bergoč).