22.
marec
2017

Natečaj “Naredimo drugače!”

RRA Zeleni kras, Center za inovativnost in razvoj organizira drugi natečaj Naredimo drugače! in k sodelovanju vabi osnovnošolce in srednješolce ter njihove mentorje. Iščemo živahne in hitro opazne prispevke, ki nam bodo po vsebini in obliki odkrili nove poglede na svet in dileme, s katerimi se srečujemo, pa tudi nove rešitve, ki jih mladi vidijo kot odgovor na prej omenjene dileme.

Na Centru za inovativnost in razvoj smo v marcu 2016 natečaj »Naredimo drugače!« objavili prvič. V okviru natečaja smo želeli osnovnošolce, srednješolce in njihove mentorje iz šol Primorsko-notranjske regije spodbuditi k razmišljanju »izven okvirjev«. Natečaj se je zaključil v aprilu 2016, odzvalo se je 21 prijaviteljev, med katerimi so bili izbrani tudi nagrajenci in ostala dela, ki so vključena v razstavo natečaja “Naredimo drugače!” Nagrajena dela so bila predstavljena v okviru regijskega Dneva inovativnosti, razstavo pa smo tudi celo leto predstavljali v vseh občinah Primorsko-notranjske regije.

Tudi letos vse zainteresirane osnovošolce in srednješolce vabimo k sodelovanju na natečaju. Vsebina in prijavnica na natečaj so na voljo tukaj, za več informacij pa smo dosegljivi na naslednjih kontaktih:

RRA Zeleni kras, Center za inovativnost in razvoj, Prečna ulica 1, Pivka

Jana Nadoh Bergoč, jana@rra-zk.si, 05 721 22 48