Nagrajenci natečaja Naredimo drugače! na modni reviji v Prestranku

21. junija 2018

V sredo, 13. 6. 2018 so se v okviru regijskega Dne inovativnosti predstavili mladi kreatorji iz OŠ Prestranek, sicer tudi nagrajenci natečaja Naredimo drugače!, ki smo ga na RRA Zeleni kras, Centru za inovativnost in razvoj organizirali letos že tretjič. Veseli nas, da smo prejeli veliko število izdelkov, ki kažejo na inovativnost in domiselnost mladih, zato bomo z novim zanosom z organizacijo natečaja nadaljevali tudi v šolskem letu 2018/2019.

Medtem, ko so vsi sodelujoči prejeli simbolične nagrade, pa smo prve tri nagrajence poslali na prav posebne dogodivščine: 1. razred iz OŠ Košana se je podal na izlet z lojtrnikom od Rakovega Škocjana do Kmetije Levarjevih v Dolenjem jezeru, drugonagrajeni 5. razred iz OŠ Prestranka pa v podzemlje, v Križno jamo. Prvo nagrajeni Štefan Zorman, učenec 9. razreda iz OŠ Pivka pa bo poletel med oblaki, z LipicanerAir. Utrinke o njihovih pustolovščinah že nestrpno pričakujemo tudi na našem Centru.

Izdelki vseh sodelujočih so predstavljeni v naredimo drugače, do konca avgusta bodo razstavljeni tudi v galeriji Krpanovega doma, zato vas vabimo, da si v počitniškem času vzamete minute za ogled. Tu pa nekaj utrinkov iz dogodka ob podelitvi nagrad nagrajencem:

Tudi razstava izdelkov v Krpanovem domu je zanimiva za obiskovalce: