Iz izletov naših natečajnikov

28. junija 2017

V mesecu juniju smo obiskali nagrajene osnovnošolce, ki so sodelovali pri našem natečaju Naredimo drugače! Prve tri nagrade – izlete v regiji – smo podelili razredom OŠ Knežak, OŠ Prestranek in OŠ Miroslava Vilharja, ki so se tik pred koncem šolskega leta z veseljem podali tudi na raziskovanje znamenitosti na Zelenem krasu.

Tu je nekaj vtisov:

Učenci 2. razreda iz OŠ Knežak z mentorico Tanjo Blažek so se odpravili na ogled Predjamskega gradu in jame pod gradom.

OŠ Miroslava Vilharja iz Postojne je v natečaju sodelovala in bila nagrajena že drugič. Otroci 3.c razreda, z mentorico Alenko Počkar, so tokrat obiskali Park vojaške zgodovine v Pivki in bili nad muzejem, še bolj pa nad podmornico čisto navdušeni.

 

Tretjenagrajeni učenci 5. razreda iz OŠ Prestranek z mentorico Liljano Bole pa so se odpravili po golobinah Cerkniškega jezera.

Z družinsko karto za obisk Gradu Snežnik smo nagradili tudi dva učenca, posameznika: Tatjano Gojić iz OŠ Košana ter Maja Mavra iz OŠ Pivka.

Vsem nagrajencem ponovno čestitamo, sodelavci Centra za inovativnost pa se že pripravljamo na nov natečaj Naredimo drugače!, ki ga bomo objavili že jeseni 2017. Še pred tem pa vsem želimo prijetno poletje, polno zanimivih dogodivščin in novih doživetij!